A3 Online

Van strategie naar realiteit
Why choose Us?

Waarom A3 Online?Strategieimplementatie

Strategie doorvertalen in de organisatie is lang niet altijd makkelijk. Hoe zorgt je voor de juiste focus? Hoe zorg je voor samenhang binnen de organisatie? A3 online helpt je grip te houden op jouw strategie.

Why choose Us?

Voor wie?

Voor iedereen die graag effectieve en overzichtelijke plannen wil maken en gebruiken. Voor iedereen die jaardoelen wil bereiken met meer focus en minder papierwerk. A3 online vormt een kapstok voor de verbetering en doorontwikkeling van jouw organisatie of team.

Why choose Us?

Hoe werkt het?Jaarplannen op 1 A3

Met A3 online geef je jaarplannen weer op 1 A3'tje (maar dan natuurlijk online), vanuit een heldere missie en visie als basis. Hierdoor krijg je wendbare plannen, als basis voor succesvolle verandering.

Definieer & Monitor jouw strategie

Inzicht in de plannen van jouw organisatie op 1 A3'tje
Macbook
1.

Maak samen een jaarplan

Vanuit de missie, visie en jaardoelen stellen we resultaten en bijbehorende acties op die jouw plannen vormen voor het komend jaar.

2.

Houd je resultaten bij

In A3 online kan iedereen de status van de acties en resultaten bijhouden. Zo heb je een overzicht van wat je nog moet doen en wat jullie dit jaar al afgerond hebben.

3.

Houd het goede gesprek

Met A3 online kun je gemakkelijk (tussentijds) evalueren om met regelmaat het gesprek te kunnen houden over bijsturing voor het bereiken van het jaarplan.

Maak actief gebruik van je plannen

Met A3 online heb je je jaarplannen altijd bij de hand

Jaarplannen die ergens onder in de la belanden. Ken je dat? Natuurlijk niet effectief als je ook daadwerkelijk je plannen wil bereiken. Met A3 online heb je je jaarplannen altijd bij de hand en weet je wat de huidige status is.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw jaarplannen on-top-of-mind zijn, maar helpt je ook concreet om bij te sturen wanneer dat nodig is. Zo is de kans vele male hoger dat je je resultaten ook daadwerkelijk behaalt!

Meer informatie →

Bewezen effectief

Honderden organisaties werken inmiddels met de A3 methodiek

Zij hebben de methodiek omarmd en zijn met ons meegegroeid in ervaring en ze maken resultaatgerichte jarplannen die werken.

Onderzoek heeft aangetoond dat de A3 methodiek organisaties helpt om beter te sturen.

Meer informatie →