Over ons

Toekomstgericht organiseren voor slimmer realiseren van publieke waarden

In de publieke sector gebeuren zoveel mooie dingen. Alleen zijn we vaak zo enthousiast dat we alles proberen te doen en geen keuzes maken. Maar ook dat is een keuze.

Juist door te weten waar je voor staat en gaat en keuzes durven te maken, kun je als organisatie écht meerwaarde leveren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

De wereld verandert. Mensen veranderen. Daar moet je op in kunnen spelen anders raak je buiten spel. Sterker nog, je kunt in een negatieve spiraal komen waarbij de beste medewerkers de organisatie verlaten, resultaten steeds langer op zich laten wachten en je uiteindelijk financieel in de problemen komt.

Door toekomstgericht te organiseren sta je als organisatie stevig in je schoenen, ongeacht wat er op je pad komt. Hievoor moeten de volgende 4 domeinen op orde zijn.

Goed gebruik van
Data
Ontwikkelen en delen van
Kennis
Een heldere en onderbouwde
Strategie
Ondersteunende organisatie
Cultuur

Even voorstellen

Hoi! Wij zijn Datogether: Een jong, Enschedees bedrijf opgericht door Cynthia Wertwijn en Robin Hoogervorst, twee oud-studenten van de Universiteit Twente. Wij geloven dat dingen anders kunnen, dat dingen beter kunnen. En we kijken nét iets anders naar de wereld.

Wij geloven dat organisaties er zijn om meerwaarde te hebben voor de wereld, niet om zoveel mogelijk winst te maken. Wij geloven dat eerlijk zijn altijd beter is dan het positieve verhaal, ook als dat soms lastig is. Wij geloven dat problemen nooit alleen opgelost kunnen worden, maar dat we samen moeten kijken naar het systeem om problemen écht op te lossen.

Het belangrijkst in onze organisatie? Onze eigen werkgeluk! Want wij kunnen jou alleen met passie en energie helpen als we ook doen wat we leuk vinden. Bij ons heeft iedereen de ruimte om te ontwikkelen, te leren en focus te leggen op wat je zelf interessant vindt.

Onze principes & kernwaarden

svg divider

Wij staan voor onze kernwaarden, elke dag, elk project, elk overleg. Onze kernwaarden zijn het belangrijkst voor onze organisatie, omdat ze de basis vormen voor ons werkgeluk.

Featured Icon 1

Werk vanuit de missie

Houd focus op wat echt belangrijk is

Featured Icon 2

Persoonlijk contact

Als basis om op de juiste manier met elkaar om te gaan

Featured Icon 2

Ken elkaars kwaliteiten

En benut deze op de juiste manier.

Featured Icon 3

Leer van elkaar

Leer onderling binnen de organisatie, maar leer ook van andere organisaties

Featured Icon 5

Maak ruimte voor verbetering

Om te kunnen verbeteren moet je er de tijd voor nemen

Featured Icon 6

Effectief bijsturen

Doordat we continu leren is het handig om te evalueren of je nog op koers ligt.

Featured Icon 4

Praktische oplossingen

Zet kennis om in praktische, herbruikbare oplossingen.

Elke twee weken een cadeautje in je mailbox?

De leukste nieuwsbrief voor managers in de publieke sector met direct bruikbare intelligence.